ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ

Συστατικά: 100% καθαρό ελληνικό Ριγανέλαιο - Origanum vulgare spp hirtum.

Το Origanum vulgaris spp hirtum είναι ένα αρωματικό φυτό με ένα διαφορετικό άρωμα από εκείνo του Origanum v. Gracile. με ελαφρώς τριχωτό φύλλωμα και λευκά λουλούδια. Γενικά, θεωρείται η καλύτερη ποιότητα στα υποείδη ιθαγενή στην περιοχή της Μεσογείου (Ελλάδα και Κύπρο). Είναι γνωστό ως Ελληνική ρίγανη ή απλά ρίγανη.

ΧΡΗΣΕΙΣ: Το αιθέριο έλαιο της ελληνικής ρίγανης [Origanum vulgare spp hirtum] εγγυημένο με 80% καρβακρόλη είναι ένα πολλαπλών χρήσεων αιθέριο έλαιο για να σας βοηθήσει να πετύχετε όμορφο δέρμα, νύχια και σώμα και ακόμη περισσότερα. Για θεραπεία μασάζ, το αιθέριο έλαιο της ρίγανης είναι γνωστό ότι προσφέρει θεραπείες στα συμπτώματα που προκαλούνται από διάφορους μύκητες.

Για την αρωματοθεραπεία είναι γνωστό ότι προσφέρει θεραπείες στα συμπτώματα που προκαλούνται από διάφορους τύπους ιών, μικροβίων, βακτηρίων και λοιμώξεων.

Προτεινόμενη χρήση: Αραιώστε 1 έως 2 σταγόνες σε 1 ουγγιά νερού (νερό ίσο με ένα φλυτζάνι ελληνικού καφέ) ή άλλο κατάλληλο υγρό και ανακατέψτε, για τοπική ή ολική θεραπεία μασάζ σώματος ή αρωματοθεραπεία.
Λίστα ενημέρωσης

Προσθέστε το email σας για να ενημερώνεστε αυτόματα για τα νέα της εταιρίας μας.