Δοσολογία

Προτεινόμενη χρήση είναι 1 κάψουλα κάθε μέρα με το γεύμα.

Σε περιόδους με αυξημένο κίνδυνο λοιμώξεων, ιώσεων όπως κρυολόγημα, γρίπη, Η1Ν1 και βακτήρια όπως Σταφυλόκοκκο, (φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη), με χαμηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία. 

Σε περιοχές με αυξημένο κίνδυνο μυκητιάσεων όπως μύκητες ποδιών,  μύκητες νυχιών, μικροβίων, βακτηρίων όπως έρπης (άνοιξη, καλοκαίρι), με συνωστισμό ανθρώπων όπως σε γυμναστήρια, παράλιες, πισίνες, αλλά και σε κλειστούς χώρους όπως νοσοκομεία, σχολεία, κ.λ.π. (φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη).

Η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί μέχρι τρεις κάψουλες την ημέρα, δηλαδή πρωί – μεσημέρι – βράδυ μαζί με τα γεύματα κατά τις ημέρες των συμπτωμάτων ασθένειας ιώσεων, λοιμώξεων πάσης φύσης, εντερικών και στομαχικών διαταραχών.

Η λήψη του OREGANIC πρέπει να αποφεύγεται:

α) από άτομα αλλεργικά στην ρίγανη (φυτά της οικογένειας Labiates) και

β) από εγκύους ή μητέρες που θηλάζουν.

Επίσης άτομα με χαμηλά ποσοστά σιδήρου στο αίμα τους συστήνεται να το λαμβάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από ενημέρωση ιατρού και μόνο 2 ώρες πριν ή 2 ώρες μετά τα γεύματα.

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος ή θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας εάν είστε άτομο αλλεργικό σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φώς, σε θερμοκρασία έως +25 ° C. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: +0030 210 7793777
Λίστα ενημέρωσης

Προσθέστε το email σας για να ενημερώνεστε αυτόματα για τα νέα της εταιρίας μας.