Η εταιρεία “Physis & Ideas”


Η “Physis & Ideas” όπως μαρτυρά και το όνομα της που αποτελείται από δυο ελληνικές λέξεις διεθνούς αναγνωρισιμότητας είναι μια νέα ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2016  με έδρα τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα την ΒΙΠΕΘ Σίνδου. Το εταιρικό της σχήμα είναι ομόρρυθμη εταιρεία στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στην ενασχόληση με τα βότανα της ελληνικής φύσης, τα αιθέρια έλαια αυτών και ειδικότερα της ρίγανης.
Στην εταιρεία συμμετεχει και η εταιρεία Panaroma EΠE η όποια διαθέτει ιδιόκτητο αποστακτήρα αιθέριων ελαίων στο Χέρσο του Κιλκίς. Η απόσταξη με ατμό γίνεται αποκλειστικά χωρίς χρήση διαλυτών – χημικών.

Με την “Physis & Ideas” θέλουμε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα και τις διατροφικές άξιες για τα ελληνικά φυσικά προϊόντα και να τις μοιραστούμε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο με εταιρική εξωστρέφεια στο διεθνές περιβάλλον. Έτσι μέλημα μας είναι η δημιουργία ελληνικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές και με αυστηρά κριτήρια ποιοτικού έλεγχου με βάση τα διεθνή πρότυπα Συστημάτων Ποιοτικών Ελέγχων. 

Στην “Physis & Ideas” ως εταιρεία με στόχο την παρουσία σε διεθνές επίπεδο, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα των πολιτισμών, χωρίς να χάνουμε τις ελληνικές αξίες και παραδόσεις που μας χαρακτηρίζουν. Αναζητάμε τους κατάλληλους ανθρώπους, για να αναπτυχθούμε μαζί τους και να αναπτυχθούν μαζί μας. Στα πλαίσια των σχεδίων ανάπτυξης μας προσφέρουμε ευκαιρίες συνεργασίας στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Για την δημιουργία του OREGANIC
Είχαμε γνώση των επιστημονικών ερευνών για τις θεραπευτικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου της ρίγανης (ριγανέλαιο). Επίσης η δυναμική ενεργοποίηση μας οφείλεται στις πάντα εντυπωσιακές  και πολυάριθμες εμπειρικές αναφορές για τα αποτελέσματα στην υγεία με φυσικό τρόπο των ανθρώπων που χρησιμοποίησαν το δικό μας βιολογικό αιθέριο έλαιο της ελληνικής ρίγανης τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε χώρες όπως ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία και άλλες.

Όμως επειδή μια σταγόνα αιθέριου ελαίου (περίπου 30mg) αντιστοιχεί σχεδόν σε 1.000mg ρίγανης το πρόβλημα με την απευθείας λήψη του, ακόμη και αραιωμένου, ήταν πάντα η καυστικότητα και η έντονη μυρωδιά του. Έτσι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να το αντέξουν και να το χρησιμοποιήσουν.

Υπήρχε η ανάγκη ενός προϊόντος που θα έδινε λυση σε αυτό το πρόβλημα. Το OREGANIC είναι αυτό το προϊόν.
Λίστα ενημέρωσης

Προσθέστε το email σας για να ενημερώνεστε αυτόματα για τα νέα της εταιρίας μας.